(ENGLISH VERSION HERE)

Maltfabrikken er et levende kulturcenter der giver genlyd både i og udenfor Danmark. Vil du være en del af vores team?

Vi har brug for en kollega som vil være med til at skabe +100 små og store arrangementer om året – fra udstillinger, markeder, festivaler og rundvisninger til fællesspisning, brewpub-talks, morgenyoga, ølsmagning og skattejagt. Fra det mindste til det største! Du får masser af råderum, men du kommer ikke til at stå alene, for du bliver en del af et lille men sejt, dedikeret, kreativt og kompetent team på en levende kulturfabrik hvor vi hjælper hinanden.

Har du PEP og KAPOW?

Vi søger dig, der kan udfordre formater og tænke kreativt, kulturelt og kommercielt i samme proces. Dig, der elsker at invitere indenfor og involvere alle. Dig, der kan gøre næsten alt til en begivenhed og har flair for at skabe indhold som pirrer nysgerrigheden og appellerer til alle sanser. Kort sagt: dig, der kan være med til at give vores gæster lyst til at komme igen og igen, fordi Maltfabrikken altid er fællesskabende, gæstfri og levende. 

Du holder af at være vært for mange slags fællesskaber, elsker suset på affyringsrampen og er mindst lige så gerne på gulvet blandt mennesker, som bag skrivebordet.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste for os. Til gengæld er det vigtigt at du har tonsvis af drive, holder af at være en del af et team og kan se potentialer frem for udfordringer. 

Du har det fint med at dine arbejdstider indimellem ligger udenfor den sædvanlige 9-16 rutine: på aftner og i weekender når vi sætter ekstra liv i fabrikken. En sommerdag hvor ferien skal have et ekstra skud fest.

Send os dit CV, en kort skriftlig ansøgning og, vigtigst, en video hvor du fortæller om dig selv.  Håndholdt er fint, max. 5 minutter, og den kunstneriske kvalitet er underordnet, bare vi kan mærke… DIG!

Fakta om stillingen

25 timers stilling med arbejdstider efter aftale

Arbejdssted: Maltfabrikken i Ebeltoft

Tiltrædelse: 1. juni 2022 eller efter nærmere aftale

Send ansøgningen til: anne@maltfabrikken.dk

(vi anbefaler at du sender videoen til samme mail via wetransfer.com)

For info om stillingen kontakt Marianne Jensen på marianne@maltfabrikken.dk

Ansøgningsfrist: 1. april 2022

Ansættelsessamtaler: april 2022