Malt Air er Maltfabrikkens artist in residence-program – et attraktivt kunstnerophold, der i opstartsfasen modtog næsten 500 ansøgere fra kunstnere fra 84 nationer. Malt AIR er støttet af Statens Kunstfond og drives som projekt af Maltfabrikken i samarbejde Kunsthal Aarhus og Statens Værksteder for Kunst. 

Malt AIR byder velkommen til to kunstnere ad gangen, så der kan fokuseres på et intenst samarbejde i de tre måneder et residency varer. 

De internationale kunstnere får som en del af deres ophold planlagt et individuelt skræddersyet forløb, hvor de bliver introduceret til relevante personer, institutioner og kunstmiljøer i hele Danmark.

På Maltfabrikken får de tid og ro til at fordybe sig i deres kunstneriske praksis samtidig med at de åbner op for deres kunst med foredrag, open studios, performances eller andre positive forstyrrelser i vores lokalsamfund.

Mens de er her, får de muligheden for at lave deres eget kunsttryk. De kommer i et begrænset oplag og som man bl.a. kan få via vores webshop – KLIK HER for at se de spændende kunsttryk

Læs mere om Malt AIR på projektets hjemmeside:

www.maltair.dk

Nicholas Grafria


MØD KUNSTNERNE