Maltfabrikken består af de to juridiske enheder:
Fonden Den Ny Maltfabrik og Komiteen Ny Malt.

Fonden Den ny Maltfabrik

Fonden Den Ny Maltfabrik
Maltvej 8, 8400 Ebeltoft
CVR 35486127

Byggeri og langtidslejemål
Fonden er en erhvervsdrivende fond med et almennyttigt formål, stiftet i 2013 af lokale kultur- og erhvervspersoner. Fonden købte Maltfabrikken i 2013 med det formål at istandsætte og udvikle den gamle fabriksbygning, udleje dens lokaler til kunstnere, kulturelle organisationer, kreative erhverv og lignende, samt at uddele Fondens overskud for at fremme kulturel og kunstnerisk udvikling i Syddjurs Kommune.

Fondens bestyrelse består af fem medlemmer, og har derudover en række samarbejdspartnere. Fonden samarbejder blandt andet med professionelle partnere, lokale ildsjæle, unge kreative, kunstnere, lokale fødevareproducenter og andre lokale erhvervsdrivende samt Syddjurs Kommune.

Bestyrelsen for Fonden

Dagmar Helles Brendstrup
Formand for Fonden Den ny Maltfabrik

Bent Peter Larsen
Næstformand

Peter Lund Torjussen
Bestyrelsesmedlem

René Ferrer Ruiz
Bestyrelsesmedlem

Michael Mikkelsen
Bestyrelsesmedlem 

Komiteen Ny Malt

Komitéen Ny Malt
Maltvej 8
CVR 36210281

Drift, events og udlejning
Komiteen Ny Malt har til opgave at sørge for Maltfabrikkens liv og indhold indenfor indenfor områderne kunst, kultur, gastronomi, festivaler og iværksætteri. Blandt komiteens driftsopgaver ligger eksempelvis arbejdsfællesskabet M8, Artist Residency-projektet Malt AIR samt ungeprojektet Malt Makers som drives i samarbejde med Syddjurs Kommune. Komiteen står også for formidlingen af Maltfabrikkens mange tilbud og muligheder.

Komiteens medarbejdere, i daglig tale Team Malt, tæller en direktør, en administrativ leder, projektledere og -rådgivere, en kommunikationsansvarlig og en altmuligmand. Komiteens bestyrelse består af fire medlemmer:

Bestyrelsen for Komitéen

Michael Tolstrup
Formand

Lisbeth Westergaard
Næstformand

Trine Drivsholm
Bestyrelsesmedlem

Ole Sønderskov Hansen
Bestyrelsesmedlem