Skræddersyet projektrådgivning

Maltkonsulenterne er et lille, men effektivt team som tilbyder skræddersyede projektforløb til virksomheder og projektmagere på alle niveauer. 

I teamet har vi forskellige fagligheder, tværfaglige kompetencer og erfaringsgrundlag – og samtidig et fælles mindset. Vi møder vores samarbejdspartnere i øjenhøjde og tilpasser alle processer målrettet og situationsbestemt. 

Strategisk rådgivning er vores kernekompetence: Vi rådgiver om koncept- og forretningsudvikling samt finansiering, herunder vejledning om fundraising af projekter i alle størrelser. 

Vi ynder at arbejde med gode projekter og gode mennesker. Vi yder rådgivning til både frivillige ildsjæle, organisationer, virksomheder og kommuner. 

Skal din rå, upolerede idé have vinger, eller har du et projekt der skal løftes til næste niveau? Så kontakt os. Vi brænder for de gode samarbejder, der gør planer og projekter mulige, meningsfulde og realiserbare.

Vil du vide mere?
Kontakt vores Malt-konsulenterNina Renée Knoblauch-Larsen

Strategisk rådgivning, forretningsudvikling og fundraising

Send MAIL til Nina
+45 25 70 35 29

Master of International Business fra EAE Business School Madrid og Kaospilot.
Nina har siden 2018 stået i spidsen for Maltfabrikkens projektrådgiverteam, hvor både lokale og nationale projekter har fået rådgivning fra A til Z.

Ninas kernekompetencer er procesledelse, strategisk rådgivning samt alt hvad der vedrører fundraising.Peter Sand

Strategisk rådgivning

Send MAIL til Peter

Cand. Oecon fra Aarhus Universitet.
Peter er en af landets mest erfarne oplevelsesøkonomer med mere end 25 års erfaring fra udvikling af store kulturbegivenheder som Grøn Koncert og Europæisk Melodi Grandprix og ledelse af markante kulturinstitutioner som spillestedet VEGA, Kattegatcentret og Naturkraft.

Peters kernekompetencer er strategisk sparring og rådgivning i udvikling af signaturprojekter. Peter har stor rådgivererfaring i forhold til organisationer, virksomheder, kommuner og regioner.