Hvad er Rampen?

Rampen er de unges sted. Rampen er din og min platform for hygge, skate, kaffe,  lektier, musik og meget andet. 

På Rampen arrangerer vi mange forskellige events. Du kan opleve stand-up, koncerter, og foredrag og deltage i fællesspinnger, brætspilsaftener, vinterbadning og selvfølgelig vores årlige sensommerfestival, Blue Ocean Festival.

Hvem driver Rampen?

Rampen bliver drevet af et crew på 10 – 15 frivillige unge mellem 16 – 22 år. Vi står for at drive Rampen og arrangere events. Det er super sjovt og hyggeligt at være en del af crewet samtidig med at det er meget lærerigt! 

Historien bag:

Rampen Ebeltoft startede som et skoleprojekt på Rønde HHX i 2013 som en del af innovationsugen, hvor eleverne skulle komme med forslag om, hvordan Syddjurs Kommune kunne blive til et mere attraktivt sted at være. En flok elever kom med forslaget om et ungdomshus, som de valgte at føre ud i livet – og det er vi enormt glade for den dag i dag!

Rampen har gennem alle år oplevet stor opbakning fra lokale foreninger, virksomheder, kommunen og glade gæster, hvilket har gjort projektet endnu sjovere! Tak for det, Ebeltoft!

Rampen er ikke kun for de unge i Ebeltoft! Vi arbejder på tværs af hele kommunen, og fx vores festival Blue Ocean skaber vi sammen med ungdomsmiljøerne Værelze 313 fra Syddjurs Egnsteater, Demo-råret og Cafe Campus. 
Har unge lyst til at være en del af Rampens fællesskab og få udlevet drømmen om at være med til at skabe arrangementer, events og relationer på tværs af Syddjurs, er Rampen stedet, hvor det kan ske. Dørene er altid åbne for nye venner, og alle er velkommen, når de er fyldt 16 år.”

– Thomas Stenumgaard Lind, koordinator

”I fremtidens Rampen bliver det muligt for lokale upcoming bands at booke sig ind i virkelig gode øvefaciliteter. Rampen får også et nyt fedt koncertrum, som bliver ramme om store som små bands. Her vil den gode lyd og oplevelse komme fokus. Det ser vi i crewet mega meget frem til!”

– Ida og Axel fra Rampen

Vil du være med?

Åbningstider:
Hver mandag udenfor ferie fra kl 19 – 21 har vi mandagsmøder hvor crewet mødes, men alle er velkomne til at kigge forbi. 

Telefon: 23983993

Mail: rampenebeltoft@hotmail.com

Facebook: Rampen Ebeltoft 

Instagram: @RampenEbeltoft 

Rampen er støttet af Nordea-fonden

Rampen er støttet af Nordea-fonden