Hvad er Rampen?

Rampen er de unges sted – en platform for hygge, skate, kaffe, lektier, musik og meget andet. Her kan du kan opleve stand-up, koncerter, og foredrag og deltage i fællesspinnger, brætspilsaftener, vinterbadning og selvfølgelig den årlige sensommerfestival Blue Ocean.


Hvem driver Rampen?

Rampen drives af et crew på 10 – 15 frivillige unge mellem 16 – 22 år i samarbejde med Syddjurs Ungdomsskole. Det er super sjovt og hyggeligt at være en del af crewet samtidig med, at det er meget lærerigt! 


Historien om en drøm, der gik i opfyldelse:

I 2013 tager entreprenante unge fra Handelsgymnasiet i Rønde, Maltfabrikken og Syddjurs Ungdomsskole de første initiativer til det, der i dag går under navnet ”Ungemiljøet Rampen”. 

Det første år bruger de involverede parter på at skabe visioner for fremtiden. Mens der brainstormes og filosoferes afholdes mindre musikarrangementer og sociale events, og der laves aftaler om en ”Sig-Ja-kultur”. 

Rampen og #ungsyddjurs ville skabe et alkoholfrit +16 miljø, hvor det er de unge, der sidder for bordenden og træffer beslutningerne. Med et ungt ejerskab, en voksenfri zone – hvor det er de unge, der er eksperter og de vidende – skal Rampen være det sted, der altid er i udvikling, og et sted, hvor det sidste ord aldrig bliver sagt. 

I dag er det de unge, der griber bolden og kvitterer med kreativitet, idérigdom og ejerskab. Rampen bliver alt det, alle drømmer om – et nyskabende alternativt ungemiljø i Ebeltoft, faciliteret af #ungsyddjurs.

Rampen har gennem alle år oplevet stor opbakning fra lokale foreninger, virksomheder, kommunen og glade gæster, hvilket har gjort projektet endnu sjovere! Tak for det, Ebeltoft!

Rampen er ikke kun for de unge i Ebeltoft! Vi arbejder på tværs af hele kommunen, og fx vores festival Blue Ocean skaber vi sammen med ungdomsmiljøerne Værelze 313 fra Syddjurs Egnsteater, Demo-råret og Cafe Campus. 
Har unge lyst til at være en del af Rampens fællesskab og få udlevet drømmen om at være med til at skabe arrangementer, events og relationer på tværs af Syddjurs, er Rampen stedet, hvor det kan ske. Dørene er altid åbne for nye venner, og alle er velkommen, når de er fyldt 16 år.”

Stine Jensen, koordinator for Rampen

”I fremtidens Rampen bliver det muligt for lokale upcoming bands at booke sig ind i virkelig gode øvefaciliteter. Rampen får også et nyt fedt koncertrum, som bliver ramme om store som små bands. Her vil den gode lyd og oplevelse komme fokus. Det ser vi i crewet mega meget frem til!”

– Ida og Axel fra Rampen
Rampen er støttet af

NORDEA FONDEN OG SYDDJURS KOMMUNEVil du være med?

Åbningstider:

Hver mandag udenfor ferie fra kl 19 – 21
mødes crew’et
– men alle er velkomne til at kigge forbi! 


Telefon: 23983993

Mail: rampenebeltoft@hotmail.com

Facebook: Rampen Ebeltoft 

Instagram: @RampenEbeltoft