Kulturloft er Ebeltofts nye kulturkraftværk. På Kulturloft kan du opleve kunst i verdensklasse, musik i mange genrer, forestillinger specielt for børn, foredrag, artist talks og meget mere – alt imens du drikker en sodavand fra Ebeltoft Gårdbryggeri eller en hjemmebrygget Maltfabrik-øl fra bryggeriet i kælderen.

Kulturloft er også et moderne forsamlingshus, der danner rammen om livets fester. Du kan leje de smukke lokaler under taget i det gamle pakhus, hvis du vil skabe rammerne for en fest helt ud over det sædvanlige. 

På Kulturloft ønsker vi at betage og berige alle, der lægger vejen forbi. De mange turister om sommeren og alle danske kultur-entusiaster. Vi er for børnehaverne, skoleklasserne, de voksne og de ældre. Vi er både vilde med avantgarde-operaen og revyen. Vi er Ebeltofts kulturelle samlingspunkt i alle fire sæsoner, og vi vil skabe store oplevelser, der flytter grænser, overrasker og samler mennesker. 

Ildsjælene fra Kulturloft har siden 2007 stået bag over 1.000 kulturarrangementer – først i Kulturministeriet på Festpladsen og nu på Maltfabrikken. Det kan tydeligt mærkes at der er hjerteblod på spil i det fantastiske fællesskab. Velkommen på Kulturloft!

Program og billetter:

Kulturloft.dk