Vil du være med til at drive din, min og vores fabrik? Som frivillig bliver du sammen med et hold af ildsjæle en del af fundamentet for en gæstfri, levende og nysgerrig fabrik. Du bliver en del af et favnende fællesskab hvor kreativitet, åben dialog og det gode liv er noget, vi skaber sammen.

På Maltfabrikken skal vores mangfoldighed af brugere kunne tage del i oplevelser der beriger såvel smagsløg som vidensbank og verdenssyn. Så hvad har du lyst til? Vil du lange fadøl over disken i vores brewpub, byde velkommen til vores gæster i Velkomsten eller fortælle Maltfabrikkens historie som rundviser?

Vi vil så gerne have dig med, så skriv til os, og fortæl hvad du har lyst til at bidrage med.

Nederst på siden her, kan du læse mere om vores forskellige grupper af frivillige.

Send en mail

Vil du være frivillig, så send en mail til Katrine, der er vores frivilligkoordinator og fortæl, hvad du har lyst til at bidrage med.

SKRIV TIL KATRINE HER!

Maltfabrikkens frivillige

VELKOMSTVÆRTER

Velkomsten er Maltfabrikkens hjerte. Her har vi som Velkomstværter mulighed for at tage godt imod, byde indenfor og præsentere de mange muligheder og oplevelser, der er på Maltfabrikken.

I Velkomsten opstår opgaverne ud fra gæstens behov, og i løbet af vagten løser man de udfordringer, der opstår. Man ved aldrig på forhånd, hvilke opgaver man skal løse, men de ligger oftest inden for de rammer, man kender på forhånd. Opgaverne kan være alt fra at guide og give gode råd, udlevere “muse-skattejagt-kort”, svare på spørgsmål og hjælpe gæsterne med alt fra at finde den nærmeste bank til at komme op i skorstenen.

For at være frivillig vært i Velkomsten kræver det, at man er motiveret af at servicere, møde nye mennesker og have gode snakke, give en hjælpende hånd og gøre en forskel. Arbejdsopgaverne er mange og alsidige men der er altid – helst – to på vagt ad gangen, så man kan hjælpe hinanden. 

EVENTVÆRTER

Som frivillig eventvært har du mulighed for at vælge, hvilke events du ønsker at være med til at afvikle, samt hvilke opgaver du ønsker at påtage dig. Du kan deltage i alt fra større festivaler til mindre børneaktiviteter, markeder, events i Brewpub og meget mere.

Som en del af eventværterne skaber du en god stemning og sørger for, at alle får en god oplevelse. Vi lægger vægt på medskabelse og ansvarsfuldhed, hvor engagement, samarbejde og initiativ er nøgleordene.

RUNDVISERE

Som frivillig rundviser på Maltfabrikken vil du fortælle de spændende historier om fabrikkens transformation fra en nedlagt maltfabrik til et levende kultursted. Rundvisningen varer 1,5 time, og du vil både være historiefortæller og guide på hele Maltfabrikken. Inden du begynder som rundviser, går du med på andres rundvisninger, så du kan høre, hvor forskelligt, det kan gøres.

Der er ingen facitliste til, hvordan man er rundviser på Maltfabrikken, men det er vigtigt at være smilende, imødekommende og have gode formidlingsevner. Du vil have mulighed for at gå med på så mange rundvisninger, du ønsker, indtil du føler dig klar til at prøve selv. De første par gange vil du blive ledsaget af en erfaren rundviser, så du har nogen at trække på, hvis der kommer spørgsmål, du ikke kan svare på.

BARVÆRTER

Som frivillig bartender i Brewpub på Maltfabrikken er du med til at sørge for, at Brewpub kan holde åbent, når vores brygmester Joel Prudhomme holder fri. Det er vigtigt, at du er imødekommende og har gode formidlingsevner, da du er den gode vært, der altid har tid til en snak om øl, Maltfabrikken og hvad du ellers ved om Ebeltoft. Derudover skal du kunne betjene fadølsanlægget og betalingssystemet.

Inden du begynder som bartender, får du en grundig oplæring i brug af fadølsanlægget og betalingssystemet. Du får også udleveret en grundig vejledning med alt, hvad der er værd at vide omkring det praktiske i at være bartender i Brewpub og når der ikke lige er kunder, der skal betjenes, sørger du for at Brewpub ser indbydende ud – ved at tørre borde af, stille stole ind, og lignende.

De første par gange, du er bartender, står du med en anden bartender, så du har en at spørge undervejs.

KAN DU NOGET ANDET?

Kan du noget helt andet som du gerne vil byde ind med til din, min og vores Maltfabrik, så hiv endelig fat i os. Vi kan næsten altid bruge en ekstra hånd og vil smadder gerne høre, hvad du har i ærmet.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til Katrine, som er vores frivilligkoordinator.

Du finder hendes email HER