31. maj 2022

Er du social, serviceminded og glad for at være blandt mennesker, er du fyldt 18 år, og kan du arbejde 18 timer ugentligt (dagtimer) i perioden 25. juni til 4. september? Så har vi sommerens hyggeligste job til dig.

BMA – bibliotek, Museum og Arkiv – og teamet på Maltfabrikken i Ebeltoft har brug for hjælp hen over sommeren. Vi er et levende kulturcenter som rummer en lang række forskellige aktører, og som derfor også tiltrækker en stor og meget blandet brugergruppe – unge, børnefamilier, seniorer, lokale – og om sommeren rigtig mange turister.

Vi søger dig, der kan tage godt imod vores gæster i ’Velkomsten’ i hovedbygningen, svare på spørgsmål, sælge bøger, muleposer, kaffe m.m., forklare hvordan man kommer op til udsigtsplatformen, tage affære hvis der mangler sæbe eller papir nede på toiletterne i kælderen, vise bibliotekets brugere hvor kopimaskinen er… og så videre. Kort sagt, være den kærlige og opmærksomme vært for sommerens mange besøgende.

Har du flere sprog i bagagen vil det være en klar fordel, for vi venter masser af gæster fra især Skandinavien, Tyskland og Holland. Allervigtigst er det dog, at du vil være en gæstfri og god ambassadør for BMA og Maltfabrikken.

Arbejdstider:
mandag og tirsdag 12-16, torsdag 12-16, lørdag 10-16.

Løn efter aftale.

Ansøgningsfrist: 15. juni.
Send os en kort ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og din baggrund.

Kontakt: Syddjurs Bibliotek
Karin Hedemand – khede@syddjurs.dk eller på 24916956