Åben Fabrik
Fredag den 26. juni kl. 15-23
Lørdag den 27. juni kl. 10-23

Historien om Maltfabrikken er historien om, hvordan mennesker i fællesskab kan gøre selv de vildeste drømme til virkelighed. Vi drømte om Folkets Fabrik. Din, min og vores. Og nu åbner vi.

Kom og gå på opdagelse i alle 5000 m2: Smag, lyt, duft, nyd og tag det ind! Der vil være pop-up events og overraskelser, musik, malt og magi – og håndsprit. Vi passer på hinanden og deler oplevelserne i vores allesammens smukkeste fabrik.

På Kulturloft og i Brewpub, BMA, Værkstedet, Lundbergs Spisehus, Fish Market & Grill, kunstnernes Villa Lundberg, Rampen, M8, Velkomsten, Champagne Pony Club, Støbesalen – overalt i fabrikken – er dejlige mennesker parat til at tage imod, overraske, forklare og forkæle.

Nede ved det gamle posthus åbner vores venner og tidligere bofæller fra Posthusgruppen Jeppe Heins kunstinstallation ’Breathe with me’. Så der er nok at opleve både i og omkring Maltfabrikken. Vi tror på, alle finder ud af at komme rundt og fordele sig i løbet af de to dage. Der bliver nok lidt kø ind imellem, og måske er der ensrettet på de smalleste steder. Det bliver fantastisk alligevel.