X-rum er uforudsigeligt – selv i Maltfabrikkens målestok! Rummet, som har store vinduer ud til Maltgården, er dedikeret til alskens opfindsomhed, og kan lejes på ugebasis. X-rum er det oplagte sted til præsentation af nye koncepter, skæve projekter og pop-up shops med alt hvad krøllede hjerner kan udtænke af mini-udstillinger og åbne events: Skal X-rummet huse din kunstinstallation, byttebiks, tattooshop, vinsmagning eller noget helt femte?

’X-rummet er en fantastisk mulighed for at prøve alle mulige ideer af på en billig og hurtig måde. Det er genialt, at man kan nøjes med at leje rummet for kun en uge af gangen. Man kan selv bestemme sine åbningstider, og indrette rummet som man vil med nogle få begrænsninger. Jeg brugte rummet til udstilling af billeder og glas og var overrasket over, hvor godt de sorte vægge fungerede.Rummet er let tilgængeligt og placeret lige ved siden af indgangen til Maltfabrikken og overfor Lundbergs Spisehus, hvor der er god trafik af mennesker.’

– Micha Karlslund, glaskunstner

Hent en pdf med samlet overblik over alle Maltfabrikkens mødelokaler HER

Send booking anmodning

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Vær opmærksom på, at din booking ikke er bekræftet, før du har været i dialog med os.