Maltfabrikkens arbejdsfællesskab

M8 er et samlingssted for erfarne selvstændige erhvervsdrivende og ambitiøse iværksættere. Et arbejdsfællesskab der kan rumme store ideér, dyb koncentration, stærke tværfaglige samarbejder og masser af professionalisme, ild og glæde.

Vi sætter rammerne for en inspirerende og skabende kultur, hvor et stærkt kollegialt fællesskab bliver kombineret med en bred faglig diversitet. Vores vision er, at M8 skal være et kreativt miljø præget af samarbejde på tværs af medlemmerne, et sted hvor det er helt naturligt at gøre brug af hinandens kompetencer, når en opgave skal løses.

Det er afgørende, at alle M8s medlemmer vil fællesskabet og har lyst til at bidrage til de fælles rammer for at fordre et fagligt og socialt sammenhold. Det indebærer, at alle deltager i M8s aktiviteter og tager medansvar, når der f.eks. skal arrangeres fredagsbar, koordineres foredrag – eller når kontorets planter trænger til vand.

Arbejdsfællesskabet M8 holder til i de smukke og historiske rammer på 1. sal i Maltfabrikkens hovedbygning. Her er 27 faste kontorpladser, 8-10 flyverpladser, et fællesområde med tekøkken samt 2 mødelokaler, det hele fordelt over 270 m2.

Som medlem af M8 bliver du en del af et dynamisk hus fyldt med kreative hjerner, høj faglighed og et væld af muligheder for at danne nye arbejdsmæssige relationer.

Vi tilbyder to forskellige slags medlemskaber, som du kan læse mere om her:

Mød os!

Se hvem, der er en del af M8

Hvordan bliver jeg en del af M8?

Sammensætningen af mennesker og kompetencer i arbejdsfællesskabet er afgørende for at fremme et udviklende og spændende arbejdsmiljø. Ønsker du at blive medlem af M8, er det derfor vigtigt for os at møde dig og blive klogere på din virksomhed, så vi kan finde ud af, om vi kan skabe værdi for hinanden.

Det har ingen betydning i sig selv, om du er en guldrandet gazellevirksomhed med et kæmpe kundekartotek, eller en ung iværksætter med ideer på tegnebordet og sommerfugle i maven. Såvel gazeller som sommerfugle er velkomne og kan passe ind, hvis I kan se jer selv i et miljø, hvor individuelle virksomheder også er hinandens sparringspartnere, kolleger og business-makkere. 

Det er de eksisterende medlemmer i M8, som udvælger de næste medlemmer. På den måde er vi sammen engagerede i at udvikle  det bedst mulige arbejdsfællesskab.  

Drømmer du om at sidde i M8?

Så glæder vi os til at høre mere om dig!

Du er velkommen til at kontakte Nina Renée Knoblauch-Larsen, projektleder for M8, hvis du har spørgsmål til arbejdsfællesskabet:

nina@maltfabrikken.dk

+45 25 70 35 29