Maltfabrikkens arbejdsfællesskab

M8 er fælles arbejdsplads for en god blanding af erfarne selvstændige, nye iværksættere og lønmodtagere som har mulighed for selv at bestemme deres arbejdssted. Et arbejdsfællesskab med plads til store ideér, dyb koncentration, stærke tværfaglige samarbejder og masser af professionalisme, ild og glæde – og forskellighed!

Vi sætter rammerne for en inspirerende og skabende kultur, hvor et stærkt kollegialt fællesskab bliver kombineret med en bred faglig diversitet. Vores vision er, at M8 skal være et kreativt miljø som lægger op til samarbejde på tværs af medlemmerne, et sted hvor det er helt naturligt at gøre brug af hinandens kompetencer, når en opgave skal løses.

Det er afgørende at alle M8s medlemmer vil fællesskabet og har lyst til at bidrage fagligt og socialt. Dette indebærer at alle så vidt muligt deltager i M8s aktiviteter og tager medansvar når der fx skal arrangeres fredagsbar, koordineres foredrag eller når området omkring printeren trænger til en hurtig oprydning.

Arbejdsfællesskabet M8 holder til i de smukke og historiske rammer på 1. sal i Maltfabrikkens hovedbygning. Her er 27 faste kontorpladser, 8-10 flyverpladser, et fællesområde med tekøkken, printer til A4 + A3 samt 2 mødelokaler, det hele fordelt over 270 m2.

Som medlem af M8 bliver du en del af et dynamisk hus fyldt med kreative hjerner, høj faglighed og et væld af muligheder for at danne nye arbejdsmæssige relationer.

Vi tilbyder to forskellige typer af medlemskab samt mulighed for op til tre måneders fri projektplads for nyopstartede virksomheder og projektudvikleere. Læs om mulighederne her:

Mød os!

Se hvem, der er en del af M8

Hvordan bliver jeg en del af M8?

Ønsker du at blive medlem af M8, så kontakt os og hør nærmere.

Det har ingen betydning i sig selv, om du er en guldrandet gazellevirksomhed med et kæmpe kundekartotek, en ung iværksætter med ideer på tegnebordet og sommerfugle i maven, eller er i et ansættelsesforhold hvor det vil være ideelt for dig at have et skrivebord “ude i byen”.

Du er velkommen og passer ind, hvis du kan se dig selv i et miljø, hvor individuelle medlemmer også er hinandens sparringspartnere, kolleger og potentielle business-makkere. 

Det er de eksisterende medlemmer i M8, som udvælger de næste medlemmer. På den måde er vi sammen engagerede i at udvikle  det bedst mulige arbejdsfællesskab.  

Drømmer du om at sidde i M8?

Så glæder vi os til at høre mere om dig!

Du er velkommen til at kontakte Nina Renée Larsen, projektleder for M8, hvis du har spørgsmål til arbejdsfællesskabet:

nina@maltfabrikken.dk

+45 25 70 35 29