Et stykke Maltfabrik til væggen?


Maltfabrikken har fået sin egen webshop, så du 24-7 kan få fingrene i vores særlige kunsttryk, skabt af både internationale kunstnere og lokale aktører. Alt sammen for at støtte Maltfabrikken. Selv direktøren Kristian Krog har bidraget.

De fleste plakater er skabt af vores internationale gæstekunstnere, mens de er på ophold i Malt AIR, som det hedder hedder det ( AIR : Artist In Residence ). Undervejs i deres 3-månedsophold udvikler hver kunstner sit individuelle kunsttryk inspireret af, hvad der optager dem her i Ebeltoft. Kunsttrykkene kommer i et begrænset oplag på 50 stk., og de er skabt i samarbejde med designfirmaet Mount Agency.

Vil du støtte Maltfabrikken?
Din bestilling gør en forskel for din, min og vores fabrik!


GÅ TIL WEBSHOPPEN – OG SE VORES UDVALG

EBELTOFT! IT’S GONNA BE AWESOME”


Et eksempel på vores kunsttrykket du ser her til højre er skabt af Chico Togni og Kadija de Paula – en brasiliansk/Canadisk kunstnerduo, som i 2019 boede på fabrikken.

Deres kunstneriske praksis er baseret på idéerne fra degrowth-bevægelsen, hvor de forsøger at sætte spørgsmålstegn ved, måden hvorpå det moderne menneske forbruger, samler og spilder ressourcer.

Kunsttrykket viser forskellige elementer fra et kunstevent som Chico Togni og Kadija de Paula afholdt i slutningen af deres ophold. Her bød de på flæskesvær, hede sommervibes og kolde drinks midt i januar. Samtidig var begivenheden en kritisk kommentar til den måde vi indretter vores omverden til forbrug, som fx kan ske på bekostning af dyrenes velfærd.

På kunsttrykket ses også en stol, som duoen skabte under deres ophold af Kvadrats upcyclede tekstilmateriale.

Stolen befinder sig stadig her på Maltfabrikken.