Maltfabrikken består ikke kun af gamle, transformerede industribygninger. Der er også kommet nye til, hvor du blandt andet finder atelierpladser, værksteder for træ, metal og digitalt design og en villa for gæstekunstnere. Her er både højt til loftet og plads til at skabe (sig). ‘Kunstner-klyngen’s beboere er et mix af lokale og internationale kunstnere, designere og kreative ildsjæle, der giver positive forstyrrelser på livet i og omkring fabrikken.


Atelierpladserne

‘Kunstner-klyngen’ har i alt 7 atelierpladser, som har adgang til fælles opholdsrum og køkken, terrasse og en frodig, vild have. Der er desuden adgang til værkstederne, som indeholder basic udstyr til træ- og metalarbejde samt et digitalt værksted. Er du interesseret i at leje en af de attraktive atelierpladser, så skriv dig op ved at kontakte Vibeke Wang på vibeke@maltfabrikken.dk.


Artist in residence

Villa Lundberg er en bolig for gæstekunstnere og -designere med plads til fire residenter ad gangen. De bor på 1. og 2. sal, hvor alt er indrettet med dansk design, i et mix af nyt og klassisk. Maltfabrikken ønsker nemlig ikke blot at være et lokalt samlingspunkt, men også et internationalt mødested, hvor gæster fra hele verden kan bo i en periode for at arbejde og give positive forstyrrelser på livet i og omkring fabrikken. Villaen er rammen for denne drøm og i dag drives to ‘artist in residence’-programmer: Malt AIR og FREE SPACE. Læs om de mange spændende kunstnerne HER.


Værkstederne

Her finder du alle basis maskiner til et træ- og metalværksted. Det digitale værksted består pt. af en cnc-fræser, en lasercutter og folieskærer. Det drives af Værkstedslauget, som består af fire selvstændige kunstnere og håndværkere. Læs mere om dem, og hvordan du kan bruge værkstedet HER.