Julemarked 2022

Er du interesseret i at deltage som sælger til Maltfabrikkens julemarked 10. december 2022, så er det her du finder alt hvad du skal vide. Ansøg via linket nederst på siden.

Vi fylder Maltfabrikken med musik, hygge, juletræer, lys, kanel, juleøl, varme drikke og overstrømmende julekærlighed. Markedsområderne får fire forskellige temaer:

JULEKLASSIKEREN
Hjemmelavede julerier: Nisser, hjerter, stjerner, alt hvad der pynter og glimter og rimer på jul.
Sted: Snedkeriet (Maltfabrikkens nyerhvervede bygning med indgang via Skindergade)

DESIGNEREN
Håndlavet keramik, træ, glas, smykker, tekstil og mere til.
Sted: Støbesalen

PRINTZONEN
Grafiske tryk, illustrationer, kort og andet godt på papir.
Sted: Støbesalen (endevæggen) samt Køllerne.

LÆKKERIET
Mad og drikke fra lokale producenter.
Sted: Velkomsten. 

PRISER:
Juleklassikeren, Designeren og Printzonen:
Halvt bord* 100 x 70 cm.  150 kr.
Helt bord 220 x 70 cm.  350 kr.
Medlemmer af Kabelklubben: Gratis

*Maltfabrikkens borde er 220 x 70 cm, og de fylder godt op i udstillingsområderne. Derfor tilbyder vi leje af halve borde til sælgere, som kan klare sig på lidt mindre plads. Da vi gerne vil have plads til så mange som muligt, giver vi rabat på halve borde. Hvis I er to som ved, at I ønsker at dele et bord, så tilmeld jer samlet – I får selvfølgelig stadig rabat.

Lækkeriet: Kontakt event@maltfabrikken.dk så vi sammen kan finde ud af, hvor meget plads I har brug for. Vi kan hjælpe med borde, men måske giver det mere mening at I medbringer jeres eget. Lige meget hvad hjælper vi gerne med at finde en løsning.

Det praktiske

Udstillere af print, illustrationer og lignende vil få plads ved borde placeret langs en væg, så (et mindre antal) billeder kan stå op.

Kasser med ekstra varer, emballage etc. stilles under bordet. Der vil som udgangspunkt ikke være mulighed for at optage gulvplads til udstilling foran eller ved siden af dit bord. Sælger du tekstiler eller andet, som bedst præsenteres på et stativ, så oplys det ved tilmelding, og vi finder en løsning.

Opstilling fra kl. 9.00 – markedet åbner for gæster kl. 11.00.

Vi indstiller Maltfabrikkens spots sådan at der er bedst mulig belysning på udstillingsbordene. Ønsker du alligevel strøm til særlig punktbelysning ved din stand, har vi brug for at vide det på forhånd, og du må selv medbringe lampe og forlængerledning.

Brug af levende lys og andre former for åben ild er ikke tilladt inden døre.

Det er naturligvis helt op til dig, hvordan du prissætter dine ting. Fra arrangører af tilsvarende julemarkeder ved vi, at der er mest salg i prislejet op til ca. 300 kr.

Markedet er åbent fra kl. 11 til 18. Vi forventer at alle stande er åbne og bemandede i hele perioden, og at ingen begynder at pakke sammen før markedet er lukket. Kan du ikke være der i hele åbningstiden, så sørg for at have en hjælper der kan afløse dig.

Vil du med, så skriv til os:

– Hvad du sælger

– Ganske kort præsentation af dig selv og det du laver – til annoncering.

– Link til hjemmeside, Instagram eller andet, hvis du har.

– Om du ønsker helt eller halvt bord

– Om du har særlige bemærkninger som beskrevet i de praktiske oplysninger

Medsend 2-4 skarpe og gode fotos som præsenterer (noget af) det, du vil have med på julemarkedet. Billederne skal være kvadratiske eller kunne tåle at blive beskåret til kvadratisk format til annoncering. Collager af flere sammensatte fotos samt fotos med indsat tekst kan ikke bruges. Mest egnet er fotos af én eller nogle få genstande.

Ansøgningsfrist: søndag den 13. november.
Alle får svar senest tirsdag den 15. november. 

ANSØG HER

Vi glæder os til at høre fra dig!

PS: Hvis vi får flere ansøgere end der er pladser til, vælger vi sådan at vi får den mest alsidige sammensætning af standene. Desuden prioriterer vi ansøgere som er medlem af Kabelklubben.