Dit netværk

Kabelklubben er Maltfabrikkens kreative og sociale netværk. Her er alle velkomne uanset om man har egen virksomhed eller arbejder som pædagog i den lokale børnehave.

Vi mødes for at blive inspireret og lære nye mennesker at kende. Vi afholder workhops, foredrag, én-til-én sparring, fredagsbarer og meget mere, og vi ved aldrig helt, hvad det næste er – heldigvis.

Har du lyst til at være med i et kreativt, inspirerende og fagligt fællesskab på Maltfabrikken?

Så er KabelKlubben noget for dig!

Mødelokalet Studio 6

Dit medlemskab

Du får

Minimum 12 gratis events om året, som kan være alt fra faglige oplæg og kurser til kabelbarer og fester

To årlige bookinger af mødelokalet Boxen i M8 på Maltfabrikken uden beregning 

KabelKlubbens nyhedsbrev

Du giver

450 kr ex moms pr halve år

3 timer af din tid om året til at udvikle Kabelklubben. Det kan for eksempel være at holde et foredrag eller et mini-kursus i det, du er god til, shake drinks i baren eller pynte op til fest

Mød vores medlemmer

R I K K E  B R A D E R U P

Netop ankommet til Ebeltoft med en halv million flyttekasser og en hel masse drømme om et liv med højt til himlen, jord under neglene, aftensmad i strandkanten, lokalmiljø og kulturelle fællesskaber.
Jeg er flyttet fra København, hvor jeg de sidste 10 år har stået med en walkie i den ene hånd og en produktionsplan i den anden og lavet TV, film, festivaler og events for nogle af Danmarks største virksomheder. Fra september starter jeg som bestyrer af byens biograf på Den Europæiske filmhøjskole, hvor jeg glæder mig til at invitere alle indenfor!

P O V L  K J E R

Vi flyttede til Ebeltoft for fire år siden, og Maltfabrikken var en medvirkende årsag, da vi var meget fascinerede af projektet. Vi har ikke fortrudt et sekund, og jeg har brugt/bruger flere virksomheder i netværket, selvom jeg desværre ikke har været aktiv selv. 
Jeg fik svendebrev som billedskærer i 1981, og jeg har levet af det siden. Mit vigtigste arbejdsområde har været nye figurer og manneqindukker til museer samt egne arbejder. Sideløbende har jeg altid lavet det, jeg kalder Rokkefår.

Vil du også være med?